Bouwproces

Samen bouwen
Uw wens staat centraal in het gehele bouwproces

Inleiding

Bouwbedrijf Heebing realiseert uw bouwproject en begeleidt het gehele bouwproces, van tekening tot en met oplevering. Uw wensen vormen het uitgangspunt, gecombineerd met onze bouwkundige kennis, kwalitatieve materialen en de tomeloze inzet en precisie van onze vaklieden. Door jarenlange ervaring weten wij précies wat er nodig is om uw droomwoning te realiseren. Bij ons staat kwaliteit boven kwantiteit en wij plaatsen het belang van u altijd voorop. Bouwbedrijf Heebing zorgt voor een hoog afwerkingsniveau en een bouwproces zonder stress. Wij zetten ons elke dag in om uw woondromen te realiseren.

Uitvoering

Mogen we voor u aan de slag? Dan zorgen we ervoor dat u vanaf het eerste contact tot en met de oplevering en nazorg steeds hetzelfde aanspreekpunt behoudt. De uitvoering door onze medewerkers geschiedt met een luisterend oor voor uw wensen.

Wij maken met u kennis
Komt u via een architect of bouwregisseur bij ons? Of neemt u zelf eens een kijkje en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? We maken graag kennis met u!

We luisteren naar uw wensen

We horen graag wat uw wensen zijn, wat uw droomhuis is, en wat er mogelijk en wenselijk is wanneer het gaat over planning en budget.
Ontwerp
Het ontwerp van de woning wordt gedaan door een architect. Wij werken met verschillende architecten samen en brengen u graag in contact met de architect die gespecialiseerd is in de stijl waarin u uw nieuwe woning graag wilt bouwen.

Offerte
We vertalen uw wensen in een plan op maat en een bijbehorende gespecificeerde offerte. Wanneer alles voor u duidelijk en in orde is, dan gaat u akkoord met de offerte. Dat is voor ons het startschot om te starten met de bouw van uw droomwoning.

We komen een planning overeen
We maken een inschatting van de verschillende fasen in het bouwproces en maken een realistische planning. We regelen daarbij dat alle materialen op tijd beschikbaar zijn.
Realisatiefase
In de realisatiefase gaan we van start met de werkzaamheden. In deze fase laten onze vaklieden het ontwerp tot leven komen. Ons team gaat met passie en precisie aan de slag met de bouw. We nemen u mee in de ontwikkelingen en zijn flexibel wanneer nodig. We zijn pas tevreden over de oplevering wanneer u dat ook bent.

Meer- of minderwerk?
Het kan gebeuren dat u halverwege het traject toch graag iets anders wilt. Een andere trap, een aangepaste deur of een nieuw soort kozijn? We overleggen wat mogelijk is en houden u goed op de hoogte van het meerwerk, minderwerk en de eventuele kosten. Dit kan alleen met een gespecificeerde offerte.

Oplevering
Bij de oplevering krijgt u de sleutel van uw droomhuis in handen. Samen lopen we alles nog eens goed langs, tot we zeker weten dat u helemaal tevreden bent. Indien gewenst doen wij dit samen met de Vereniging Eigen Huis. Ook na de oplevering staan we voor klaar voor uw vragen of opmerkingen. We willen dat u zich helemaal thuis voelt in uw droomhuis.
Wij zijn voor onze klanten graag een meedenkende partner.
Bouwbedrijf Heebing helpt u graag met het realiseren van uw droomwoning of bedrijfspand. Neem contact met ons op voor een offerte op maat.
Offerte aanvragen