Onze diensten

WAt WE DOEN
Wij staan voor topkwaliteit

Onze diensten:

- Nieuwbouw
- Verbouw
- Renovatie

Diensten

Bouwbedrijf Heebing is een gedreven bouwbedrijf gespecialiseerd in de nieuwbouw van woningen en in de verbouw en renovatie van woningen. Daarbij staan wij garant voor een resultaat van topkwaliteit.

Nieuwbouw

Luxe villa’s, vrijstaande woningen, twee-onder-één-kapwoningen, woonboerderijen, notariswoningen en levensloopbestendige woningen: wat uw wensen ook zijn, wij zetten onze bouwkundige kennis, vindingrijkheid en nauwkeurigheid in om uw droomhuis te realiseren. Van het ontwerp tot de oplevering: wij begeleiden u bij elke stap van het nieuwbouwproces. Ons ervaren team zorgt ervoor dat uw droomhuis werkelijkheid wordt, met aandacht voor detail en kwaliteit.

Onze specialiteit

Wilt u uw ideale huis met traditionele bouw creëren? Dan moet u bij Bouwbedrijf Heebing zijn. Wij hebben jarenlange ervaring met traditionele bouw. Traditionele bouw is onze specialiteit. Traditioneel bouwen vraagt om veel vakmanschap van onze medewerkers. Ambacht en vakmanschap staan hier centraal. Onze medewerkers zorgen hier dan ook voor. Steen voorsteen bouwen zij uw ideale huis.

Traditionele woningbouw is een ambachtelijke bouwmethode, waarbij de buitenmuren met de hand, steen voor steen, ter plaatse worden gemetseld. Dit biedt u de ultieme vrijheid om uw droomvilla tot in de kleinste details vorm te geven. Van de architectuur van de gevel tot de keuze van materialen.

 

Traditionele bouwen biedt duurzaamheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit, en is daarbij relatief eenvoudig en kosteneffectief om uit te voeren. Traditioneel gebouwde huizen behouden hun waarde. Verder is aan- of verbouw van de woning later makkelijk uit te voeren

Renovatie

Oude gebouwen brengen heel wat sfeer met zich mee, maar helaas vaak ook verbeterpunten. Om ervoor te zorgen dat uw woning klaar is voor de toekomst kijken we graag met u mee. Bouwbedrijf Heebing heeft ruime ervaring met renovatie en het verduurzamen van woningen en wij kunnen u hierin goed adviseren. Dit levert niet alleen dagelijks woongemak op, maar op de lange termijn ook een besparing in woonkosten.

Verbouw

Toe aan een verbouwing? Bouwbedrijf Heebing helpt u graag met de realisatie hiervan. Een verbouwing van een bestaande woning vereist deskundig inzicht als het gaat om planning, materiaalkeuze en afwerking. Wij bespreken de wensen van de klant en helpen u met de realisatie van uw droomhuis. De overlast tijdens de bouw minimaliseren we door een efficiënte werkvoorbereiding, strakke planning en een heldere communicatie.

Bij de verbouw van een woning kunt u denken aan;

- Het realiseren van een dakkapel of een dakraam
- Aanbouw of uitbreiding van uw woning
- Uw garage in een woonruimte of bedrijfsruimte veranderen
- De indeling van uw woning veranderen
Wij zijn voor onze klanten graag een meedenkende partner.
Bouwbedrijf Heebing helpt u graag met het realiseren van uw droomwoning of bedrijfspand. Neem contact met ons op voor een offerte op maat.
Offerte aanvragen