Wij zijn voor onze klanten graag een meedenkende partner.
Bouwbedrijf Heebing helpt u graag met het realiseren van uw droomwoning of bedrijfspand. Neem contact met ons op voor een offerte op maat.
Offerte aanvragen

Over ons

Ons verhaal
Wij zijn er om uw WENSEN te realiseren en uw verwachtingen te overtreffen

Bouwbedrijf Heebing helpt u graag met het realiseren van uw droomwoning of bedrijfspand. Wij zijn voor onze klanten graag een meedenkende partner. Wij helpen u met het vinden van een architect die in uw stijl denkt en met de materiaalkeuze voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Wij kunnen de complete bouw voor u uitvoeren. Van het maken van de calculaties tot de gedetailleerde afwerking van uw woning of bedrijfspand. Vanaf het moment dat u ons benadert voor een project denken wij met u mee. Of het nou om een grote of kleine opdracht gaat. Bouwbedrijf Heebing onderscheidt zich door de korte lijnen met de opdrachtgevers, architecten en leveranciers. Onze vakmensen ontzorgen u geheel en vertalen uw ideeën door naar het gewenste eindresultaat. Door betrouwbaar te zijn in levertijd, kwaliteit en prijs is Bouwbedrijf Heebing een begrip in de particuliere woningbouw.

Over ons

Vanaf 1996 is Gerard Heebing als aannemer actief in de bouw en in 2014 richtte hij bouwbedrijf Heebing op. Kortom; al bijna 30 jaar ervaring in de bouw! Gerard Heebing is eigenaar en tevens uitvoerder. Bij elke bouw is Gerard Heebing zelf nauw betrokken. Hij vindt het fijn om zijn kennis te delen, is transparant en open. Persoonlijke benadering staat bij hem dan ook hoog in het vaandel. Bij elke oplevering van een nieuwe woning is de voldane reactie van de nieuwe eigenaren de reden waarom hij al decennia vol passie en kunde actief is in het topsegment van de woningbouw. Rondom hem staat een hardwerkend en plichtsgetrouw team van vaste medewerkers die ambachtelijk werken. Vakmannen uit de regio die van wanten weten met de juiste mentaliteit.

Onze kernwaarden

Betrouwbaarheid

Gaat u (nieuw)bouwen of verbouwen, dan is het prettig om een betrouwbare aannemer aan uw zijde te hebben. Bouwbedrijf Heebing regelt het gehele bouwproces van begin tot eind, altijd in overleg met u als opdrachtgever. Wij staan voor betrouwbaarheid in levertijd, kwaliteit en prijs.

Heldere communicatie

Bouwbedrijf Heebing kenmerkt zich door heldere communicatie. In de bouwsector is het cruciaal om heldere communicatie te hebben. Vanaf het eerste ontwerp tot de uiteindelijke oplevering: elke stap van het proces vereist nauwkeurige en goed getimede communicatie. Dit staat bij ons dan ook voorop.

Betrokkenheid

Bouwbedrijf Heebing onderscheidt zich door de korte lijn met u als opdrachtgever. In alles wat wij doen, staat de klant centraal. Wij zien onze klanten namelijk als partner, een zakelijke relatie die wij zorgvuldig onderhouden. Dat vormt de basis voor uw en ons succes. Altijd één vast aanspreekpunt, waardoor de lijnen kort zijn en u altijd op ons kunt bouwen.

Vakkundig

Vakmanschap is bij bouwbedrijf Heebing gewaarborgd door de ambachtelijke manier van werken en het vakmanschap van de medewerkers. Aandacht voor persoonlijke wensen en betrouwbaarheid in kwaliteit staan hier voorop. Onze toewijding aan vakmanschap is ongeëvenaard, en we zullen er alles aan doen om aan uw wensen te voldoen en uw droom werkelijkheid te maken.

Kwaliteit boven kwantiteit

Bij al onze opdrachten gaat kwaliteit boven kwantiteit. Bouwbedrijf Heebing biedt u meer dan alleen de bouw van uw project. Wij hebben eigen vakbekwame metselaars en timmerlieden in huis. Wij adviseren u graag over kwalitatief hoogwaardige materialen, onderhoudsvrije materialen en duurzaam bouwen.

Duurzaam bouwen

Duurzaam bouwen is de toekomst van de gehele bouwsector. Duurzaam bouwen is een benadering in de bouwsector die streeft naar het minimaliseren van negatieve impact op het milieu door op verschillende manieren duurzame keuzes te maken bij het ontwerpen en bouwen van gebouwen. In een tijd waarin we steeds meer milieubewust bezig zijn, is duurzaam bouwen heel belangrijk geworden. Door andere manieren van bouwen kan een grote bijdrage geleverd worden aan de verbetering van het milieu.

Deze potentiële bijdrage wordt ook door Bouwbedrijf Heebing onderkend. Bouwbedrijf Heebing bouwt namelijk tevens duurzaam. Dit doen wij door gasloos en luchtdicht te bouwen. Duurzame woningen zijn comfortabel en hebben een laag energieverbruik. Met de invoering van het energielabel is de waarde van een duurzaam gebouwde woning meteen hoger.

Bij Bouwbedrijf Heebing hechten we veel waarde aan duurzaamheid, omdat wij er de meerwaarde van inzien en het bijdraagt aan een duurzamere toekomst.

Certificering

Woningborg zekerheid
Het kopen van een woning is vaak de grootste financiële stap in uw leven. Bij het bouwen van uw woning wilt u daarom zoveel mogelijk zekerheid. Risico’s op technisch- en financieel gebied dienen dan ook adequaat te worden afgedekt. Dit kan met de Woningborg garantie- en waarborgregeling.

Een bouwonderneming kan bijvoorbeeld failliet gaan. U wilt weten waar u dan terecht kunt om de bouw uw woning veilig te stellen. Bij een nieuwbouwwoning waarop de Woningborg garantie- en waarborgregeling van toepassing is, voorkomt u dat u bij dit soort gebeurtenissen in de kou staat. Daarom bouwt Bouwbedrijf Heebing indien gewenst onder Woningborg-garantie.