Renovatie

Jouw droomhuis

ons vakmanschap.

Uw vakpartner

Woningonderhoud

Onderhoud betekent dat uw woning weer jaren mee kan. Het is een investering, die zichzelf terugverdient. Omdat uw energieverbruik daalt of omdat de waarde van uw woning stijgt. Veel voorkomend onderhoud dat wij plegen is:

  • vervangen van kozijnen en deuren
  • zetten van nieuw (dubbel) glas
  • plaatsen van hang- en sluitwerk
  • repareren of vervangen van dakwerk
  • nieuwe badkamers of keuken plaatsen

Wij zorgen eventueel ook voor het tekenwerk en de aanvraag van vergunningen.

Vervangen van kozijnen en deuren

Kozijnen en deuren worden vaak pas vervangen als er houtrot opgetreden is. Maar weet u dat de huidige kozijnen vaak een veel hogere isolatiewaarde bieden dan kozijnen die een jaar of 20 geleden werden gemaakt? Andere materialen en een ander bewerkingsproces maken dat u door het vervangen van uw kozijnen op stookkosten zult besparen. Met kwaliteitsdeuren en -kozijnen is uw woning bovendien minder inbraakgevoelig.

Zetten van nieuw (dubbel) glas

Bespaar direct op uw stookkosten door uw woning te voorzien van HR tot HR+++ glas. Hoe beter de isolatiewaarde, hoe hoger de prijs van het glas, maar hoe groter ook het bedrag dat u per jaar bespaart. Gemiddeld heeft u de aanschafwaarde al binnen 2,5 jaar terugverdiend! Elk jaar daarna is pure winst en dan zit u er ook nog eens letterlijk warmpjes bij.

Woningrenovatie

Als onderhoud geen optie meer is, dan is woningrenovatie de oplossing. Een grondige aanpak van uw woning, waarna deze weer jarenlang mee kan. Koopt u een bestaande woning, dan heeft u de keus tussen een woning die helemaal af is, maar misschien niet uw smaak of een woning voor een lager bedrag en dan past u deze door woningrenovatie helemaal aan aan uw eigen wensen.
Wij zijn voor onze klanten graag een meedenkende partner.
Bouwbedrijf Heebing helpt u graag met het realiseren van uw droomwoning of bedrijfspand. Neem contact met ons op voor een offerte op maat.
Offerte aanvragen